Navlake i prstenovi za penis

Seksi Igračkice » Navlake i prstenovi za penis

Navlake za penis se uglavnom izrađuju od silikona i namenjene su muškarcima koji žele dodatno da stimulišu svoju partnerku. Sa navlakama za penis moguće je partnerki dodatno stimulisati klitoris, spoljašnost vagine ili samu G tačku. Navlake za penis se izrađuju u najrazličitijim oblicima i bojama, uglavnom na sebi imaju reljefnu strukturu, u vidu iglica ili kuglica, koja dodatno stimuliše partnerku i dovodi je do intenzivnog ograzma. Postoje otvorene i zatvorene navlake za penis. Kod otvorenih navlaka za penis, glavić muškarca je slobodan tako da je uživanje i kod njega veće. Zatvorene navlake za penis osim obima, dodatno produžuju penis za nekih 2-3cm.
Sex shop ClimaX preporučuje korišćenje lubrikanata uz navlake za penis, kako bi penetracija bila lakša i bezbolnija a parterkino uživanje lepše i prijatnije.

Prstenovi za penis imaju ulogu da produže erekciju i odlože preranu ejakulaciju. Prstenovi za penis se prave od različitih materijala i oblika, neki su i sa dodacima za stimulaciju partnerke. Najzastupljeniji i najtraženiji prstenovi za penis su od silikona ili metalni. Uloga prstena za penis je da laganim stiskom zadrži protok krvi u penisu zbog čega on postaje osetljiviji i čvršći, a sama erekcija duža i intenzivnija.
Sex shop ClimaX preporučuje u igri parova i korišćenje silikonskog vibrirajućeg prstena koji pruža dodatnu stimulaciju muškarcu u predelu skrotuma a istureni dodatak prilikom penetracije nalaže na klitoris i dodatno stimuliše damu u zanosnom ljubavnom činu.

Sortiraj po:
||
Vidi sve | Kategorije - Stranice:
Vidi sve | Kategorije - Stranice: