viber   whats app   link za facebook  link za instagram


PROIZVODE MOZETE PORUCITI I PREKO VIBER ILI WATS APP APLIKACIJA 


 


  • četiri lepe žene sede u donjem vešu
  • kolekcija vibratora u raznim bojama
  • lepa žena leži u krevetu u donjem vešu
  • kolekcija vibratora u raznim bojama

KAKO DA ODABEREM PRAVU IGRACKU ZA SEBE?

Uz to što Vam pružaju različitu vrstu uživanja u o odnosu na vaše ruke, ako se koriste sa partnerom, sex igračke mogu da Vam otvore neke nove avanture koje će Vas još više zbliziti sa Vašim partnerom.
Kako odabrati pravu igračku, u ogromnoj ponudi boja, oblika, materijala ili veličina. Odakle početi? Pratite naše preporuke.

Realističan oblik ili ne?

To je najčešće pitanje koje se postavlja kod odabira prve igračke. Neki ljudi su više naklonjeni ka realističnom izgledu dok drugi nisu. Naša je proporuka ako prvu igračku koristite sa partnerom da ona ne bude realističnog izgleda. Možete odabrati igračke različitih oblika i boja koje ne podsećaju na penis a pružaju isti osećaj.

Ako je ipak realistična opcija odabrana, možete birati u različitim veličinama, oblicima, sa tetstisima ili vakuum postoljima. U ponudi su opcije u boji kože, crni, mulati ali i čitav spektar drugih boja.

Koji oblik odabrati?

Kada ste se odlučili da li je realističan ili drugi model u pitanju, treba obratiti pažnju i na njegov oblik. Da li će biti prav ili blago zakrivljen i tako dodatno stimulisati Vašu G-tačku ili P-tačku. Da li će se postepeno širiti u obimu ili biti duži ili kraći. U zavisnosti koji Vas način stimulisanja vagine (klitostimulacija, peneracija, stimulacija G-tačke, analna stimulacija) dovodi od orgazma, lako ćete sebi pronaći odgovarajuću igračku.

Igračke za analni sex su posebno dizajnirane da pruže maksimum zadovoljsta. Oblik je uglavnom u obliku kupe u raznim varijacijama oblika i u izobilju boja.

Odabir odgovarajućeg materijala!

Igračke se proizvode sa različitim materijalima. Ako ste zabrinuti zbog pristustva phtahalates, tražićete igračke čiji materijali ne sadrže taj sastojak, koji omogućava veću elastičnost poizvoda, osim u slučaju da igračku koristite sa kondomom. Ako želite da sterilišete igračku, preporučuju se igračke od silikona, stakla i nerđajućeg čelika. Ako koristite lubrikant uz igračku, preporuka je igračka od plastike, stakla ili nerđajućeg čelika.

Koju veličinu odabrati?

Široka je paleta veličina i oblika. Odabir prave veličine i obima je individualno pitanje. Vi ćete najbolje znati šta će Vas dovisti do zadovoljstva i ograzma, da li dužina ili obim. Naša preporuka, u odnosu na iskustvo mušterija, je da stavite akcenat na obim pre nego na dužinu.

Pošto ste dobili smetnice koja je igračka najbolja za Vas, ostaje Vam samo da odaberete neku u našoj ponudi, doživite novo iskustvo i pružite sebi, a mozda i partneru vrhunsko zadovoljstvo.

link za ponudu seksi igračkica link za ponudu erotskog veša
link za ponudu apoteke link za ponudu bdsm opreme