na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
  • četiri lepe žene sede u donjem vešu
  • kolekcija vibratora u raznim bojama
  • lepa žena leži u krevetu u donjem vešu
  • kolekcija vibratora u raznim bojama


SEX SHOP NOVI SAD - ONLINE PRODAJA

KAKO DA ODABEREM PRAVU SEX IGRAČKU ZA SEBE?

Sex shop Climax Novi Sad nudi velik izbor seksi igračaka. Uz to što Vam pružaju različitu vrstu uživanja u o odnosu na vaše ruke, ako se koriste sa partnerom, sex igračke mogu da Vam otvore neke nove avanture koje će Vas još više zbliziti sa Vašim partnerom.
Kako odabrati pravu seks igračku u Sex Shopu Climax u Novom Sadu, među ogromnom broju boja, oblika, materijala ili veličina. Odakle početi? Čitajte dalje i pratite naše preporuke, pa verovatno nećete pogrešiti.

Realističan oblik seks igračke ili ne?

To je najčešće pitanje koje se postavlja kod odabira prve seks igračke od strane kupaca u našem Seks Shopu u Novom Sadu. Neki ljudi su više naklonjeni realističnom izgledu seks igračaka, dok drugi nisu. Naša je proporuka je, ako prvi put sex igračku koristite sa partnerom, da ona ne bude realističnog izgleda. Možete odabrati igračke različitih oblika i boja u Seks Shopu Climax u Novom Sadu koje ne podsećaju na penis a pružaju isti osećaj.

Ako je ipak realistična opcija odabrana, možete birati u različitim veličinama, oblicima, sa tetstisima ili vakuum postoljima. U ponudi Sex Shopa Climax su opcije u boji kože, crni, mulati, ali i čitav spektar drugih boja.

Koji oblik seks igračke odabrati?

Kada ste se odlučili da li je realističan ili drugi model u pitanju, treba obratiti pažnju i na njegov oblik. Da li će biti prav ili blago zakrivljen i tako dodatno stimulisati Vašu G-tačku ili P-tačku. Da li će se postepeno širiti u obimu ili biti duži ili kraći. U zavisnosti od toga koji Vas način stimulisanja vagine (klitostimulacija, peneracija, stimulacija G-tačke, analna stimulacija) dovodi od orgazma, lako ćete sebi pronaći odgovarajuću sex igračku u Sex Shopu Climax u Novom Sadu.

Igračke za analni sex su posebno dizajnirane da pruže maksimum zadovoljsta. Oblik je uglavnom u obliku kupe u raznim varijacijama i u izobilju boja.

Odabir odgovarajućeg materijala sex igračke!

Seks igračke koje prodaje Sex Shop Climax Novi Sad se proizvode sa različitim materijalima. Ako ste zabrinuti zbog pristustva ftalata, tražićete igračke čiji materijali ne sadrže taj sastojak, koji omogućava veću elastičnost poizvoda, osim u slučaju da igračku koristite sa kondomom. Ako želite da sterilišete sex igračku, preporučuju se igračke od silikona, stakla i nerđajućeg čelika. Ako koristite lubrikant uz igračku, preporuka je igračka od plastike, stakla ili nerđajućeg čelika.

Koju veličinu sex igračke odabrati?

Sex Shop Climax Novi Sad ima široku paletu veličina i oblika sex igračaka. Odabir prave veličine i obima sex igračke je individualno pitanje. Vi ćete najbolje znati šta će Vas dovesti do zadovoljstva i ograzma, da li dužina ili obim. Naša preporuka, u odnosu na iskustvo mušterija, je da stavite akcenat na obim pre nego na dužinu.

Pošto ste dobili smernice koja je sex igračka najbolja za Vas, ostaje Vam samo da odaberete neku u našoj ponudi, doživite novo iskustvo i pružite sebi, a mozda i partneru vrhunsko zadovoljstvo.

link za ponudu seksi igračkica
link za ponudu erotskog veša
link za ponudu apoteke
link za ponudu bdsm opreme